Bowen Therapie en Orthomoleculair Advies

Na de start van het aan huis behandelen van mensen heeft Cat sinds 2016 de beschikking over een fijne praktijkruimte. Op de vrijdagen is ze beschikbaar voor Bowen behandelingen en Orthomoleculair advies.

Een afspraak maken gaat het beste via de Whatsapp: +31 6 20374491. Bellen of mailen mag natuurlijk ook altijd voor meer informatie ( info@catsspecialcare.nl)

Sinds oktober 2021 huurt Cat een ruimte in het GezondsheidsCentrum Helvoirt.  Behandeladres hiervan is Broekwal 64 in Helvoirt. Je kan gratis parkeren voor de deur.   

Cat is aangesloten bij Beroepsvereniging CAT en de Bowen behandelingen en/of orthomoleculair advies worden door de meeste verzekeraars deels vergoed in het aanvullende pakket. (Ga de precieze afspraken van jouw verzekering na: Bowen therapie, prestatie code 24016,  Orthomoleculaire Therapie, prestatie code 24000.  www.catvergoedbaar.nl )

 https://mkbmarketingteam.nl/slir/w200-h200-q80//images/CATVergoedbaarVirtueelschild-1673450850.jpg                                         

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Om hieraan te voldoen ben ik lid van de GAT geschillen. Als je een klacht hebt, dan hoop ik dat we daar samen een oplossing voor kunnen vinden. Mocht dat nu helemaal niet lukken dan kun je de GAT benaderen.

https://mkbmarketingteam.nl/slir/w200-h200-q80//images/GATVirtueelschild-1673451078.jpg

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de
Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig
onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn
klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer
informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/